Een speciaal Vaderdag verhaal

Vaderdag

Vader en zoon werken zij aan zij bij H.Z. Logistics: een speciaal Vaderdag verhaal

Bij H.Z. Logistics hebben we veel hechte collega’s, maar dit duo is wel heel bijzonder. Ze zijn niet alleen vader en zoon, maar ook collega’s. Lees hier hun verhaal:

Richard’s verhaal

“In 2021 begon ik als chauffeur voor H.Z. Logistics na het traject leerling chauffeur te hebben voltooid,” vertelt Richard. “Inmiddels ben ik mentor-chauffeur en leid ik nieuwe leerlingen op. Het leukste aan mijn werk is de variatie en de nieuwe uitdagingen die elke dag met zich meebrengt. Dit geeft mijn werk een gevoel van vrijheid.”

Voor Richard is het een bijzondere ervaring om samen met zijn zoon te werken. “Het voelt erg goed dat Riley de uitdaging is aangegaan. Hij is een fijne collega, vriend én zoon. Het belangrijkste wat ik hem heb meegegeven, is het goed samenvatten van wat er gebeurt en bij twijfel altijd navragen of controleren.”

Vaderdag heeft een speciale betekenis voor Richard. “Het gaat om de saamhorigheid in het gezin, samen met mijn drie zoons en hun aanhang erbij.”

 Riley’s verhaal

Riley is nu tien maanden in dienst bij H.Z. Logistics als warehouse medewerker, maar zijn ambities gaan verder dan dat. “Mijn droom is om vrachtwagenchauffeur te worden. Ik heb vorige week mijn rijbewijs CE gehaald, dus nu is het een kwestie van rijden en ervaring opdoen, zodat ik daarna echt mag beginnen als chauffeur!”

Wat Riley het meest waardeert aan zijn werk, zijn de gezellige en behulpzame collega’s. “Ik vind het leuk om vrachtwagens te laden en te lossen en op de terminaltrekker te rijden. Ook is het is leuk om samen met mijn vader collega’s te zijn. Het verschilt per week hoe vaak ik hem zie, maar we kunnen thuis alles samen bespreken.

Hij heeft me voornamelijk geleerd om geduld te hebben en hoe ik het beste met collega’s om moet gaan. Dit heeft mij erg geholpen tijdens mijn werk.”

Vaderdag plannen

Dit jaar hebben Richard en Riley leuke plannen voor Vaderdag. “Bij mooi weer gaan we samen vissen, een hobby die we delen,” vertelt Riley. “Aansluitend gaan we misschien nog ergens een hapje eten of een drankje doen.”

Delen: