Trots op onze tweede Lean & Green ster!

Lean & Green

We zijn trots om aan te kondigen dat we in juni 2024 onze tweede Lean & Green ster hebben ontvangen. Dit certificaat erkent onze inzet voor CO2-reductie binnen onze logistieke activiteiten en bevestigt dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat in ons bedrijf.

Wat is Lean & Green?

Lean & Green is een erkenningsprogramma dat bedrijven stimuleert en erkent voor hun inspanningen op het gebied van CO2-reductie in transport en logistiek. Het programma hanteert een vijfsterrenclassificatie, waarbij elke ster staat voor een bepaald niveau van geverifieerde CO2-reductie. Deze sterren geven klanten en partners inzicht in de duurzaamheidsprestatie van het bedrijf.

Wat betekent dit voor ons en onze klanten?

De tweede ster van Lean & Green laat zien dat we duurzaamheid serieus nemen en continu streven naar verbetering. Voor onze klanten betekent dit dat ze kunnen vertrouwen op onze inzet voor een groenere toekomst en weten dat we gerichte stappen nemen om onze CO2-uitstoot te verminderen. Dit draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar helpt ook om de kosten te verlagen en efficiëntie te verhogen binnen onze logistieke keten.

Lees hier het gehele persbericht van Lean & Green

Delen: